Nieuws! Your Avojoy X Crisp – YourAvojoy

BLOGS & RECEPTEN

blog

Nieuws! Your Avojoy X Crisp

De supermarkt-app voor knetter vers eten, Crisp en Your Avojoy, je favoriete avocado-specialist slaan de handen ineen. Klanten van Crisp kunnen voortaan de duurzame Your Avojoy 'avodoos' met drie avocado's bestellen via de app.

Twee van de drie avocado's in de avodoos zijn Enjoy Now avocado's en kunnen dus direct gegeten worden. En de derde avocado is een Enjoy Later avocado, deze avocado kan na 7 dagen gegeten worden of eerder als deze buiten de koelkast wordt bewaard. Zo beschik je de hele week over perfect rijpe en verse avocado's.

Bij Crisp bevat ruim één op de vier van alle bestellingen één of meer avocado's. Die eetrijpe avocado's zijn perfect om na de bezorging meteen te gebruiken, maar minder geschikt om lang te bewaren. Wie maar één keer per week boodschappen wil doen, zit na een paar dagen dus met overrijpe avocado's. Dat probleem komt duidelijk naar voren in recent klantonderzoek van Crisp onder 480 klanten:

- 51% van de ondervraagden bewaart avocado's langer dan 3 dagen na bezorging.
- Voor 47% van de ondervraagden zijn bruine plekken de grootste avocado-irritatie.
- 63% van de ondervraagden gooit regelmatig avocado's weg en vindt dat eigenlijk zonde.

Het nieuwe trio met verschillende rijpingen bied uitkomst. Ook is uit klantonderzoek naar voren gekomen dat 88% van de ondervraagden haar avocado's graag laat verpakken in duurzaam materiaal. De beschermende 'avodoos' is gemaakt van 100% recyclebaar karton en kan je weggooien in de papierbak.

Vanaf vandaag is het avocado-trio verkrijgbaar in de app van Crisp!