Blogs – YourAvojoy

Blogs

blog

Nieuws! Your Avojoy X Crisp

De supermarkt-app voor knetter vers eten, Crisp en Your Avojoy, je favoriete avocado-specialist slaan de handen ineen. Klanten van Crisp kunnen voortaan de duurzame Your Avojoy 'avodoos' met drie avocado's bestellen via de app.

Lees verder
blog

Nationale Avocado Dag

Avolovers opgelet, vandaag is het Nationale Avocado Dag! Haal alle rijpe avocado's uit de koelkast en ga aan de slag, klik hier voor 5 top recepten! 

Lees verder
blog

De reis van een avocado

Een avocado legt een lange reis af voordat hij op jouw bord ligt. In deze blog nemen we je mee in de volledige reis die avocado’s van Your Avojoy doorlopen.

Lees verder
blog

Wat zit er in een avocado 


Dat een avocado goed voor je is wist je waarschijnlijk al. Maar wat maakt dit groene goud zo gezond? 

Je leest het in deze blog! 

Lees verder
blog

Verrassende combinaties met avocado

Avocado's zijn ontzettend veelzijdig. Als je ermee gaat koken kan je heel veel verschillende dingen maken. Er zijn dan ook genoeg recepten beschikbaar. Lees snel de hele blog! 

Lees verder
blog

Avocado's bewaren

We krijgen vaak de vraag 'hoe bewaar je een avocado het best'?! Hierbij onze uitleg en handige tips.

Lees verder
blog

Knallend het jaar in met avocado's

Tijd voor goede voornemens! Vaker naar de sportschool, gezonder eten en positief in het leven staan. Wat gaat je daarbij helpen? Eet avocado’s! Geloof het of niet, maar dit groene energiebommetje gaat jou helpen om je doelen te behalen.

Lees verder
blog

De avocadoboom

Alles weten over de avocadoboom? Bekijk dan snel hier onze blog.

Lees verder
blog

DIY avocado gezichtsmasker

Avocado’s komen veelvuldig voor in gezichtsmaskers! De vrucht bevat namelijk essentiële mineralen zoals calcium, ijzer, koper, kalium, magnesium en een hoop andere belangrijke vitamines.

Lees verder
blog

DIY avocado-olie

Deze DIY-olie bevat een hoog gehalte aan essentiële vetten die zeer gunstig zijn voor de voeding en hydratatie van de huid. Door de regeneratieve en beschermende eigenschappen is dit de ideale plantaardige olie voor de behandeling van een droge huid en schrale handen.

Lees verder