BLOGS & RECEPTEN

Avocado carpaccio met granaatappelpitjes en pecan noten
1 persoon
10 minuten
Ingrediƫnten
snijplank en mes
Bereidingswijze
1.Halveer de avocado en ontpit. Pel de halve avocado's en leg op de snijplank. Snijd in dunne plakjes en waaier vervolgens iedere helft uit tot een waaier.
2. Leg de waaiers op een bord en besprenkel met olijfolie.
3. Snijd de pecannoten grof met een mes op de snijplank.
4. Verdeel de stukjes pecan noot en de granaatappelpitjes over de avocadowaaiers.
5. Garneer met versgemalen peper en zout.
10 minuten
Ingrediƫnten
- 1 Your Avojoy avocado
- olijfolie, extra virgin
- een handje pecannoten
- 50 g granaatappelpitjes
- versgemalen peper en zout
snijplank en mes
Bereidingswijze
1.Halveer de avocado en ontpit. Pel de halve avocado's en leg op de snijplank. Snijd in dunne plakjes en waaier vervolgens iedere helft uit tot een waaier.
2. Leg de waaiers op een bord en besprenkel met olijfolie.
3. Snijd de pecannoten grof met een mes op de snijplank.
4. Verdeel de stukjes pecan noot en de granaatappelpitjes over de avocadowaaiers.
5. Garneer met versgemalen peper en zout.

