Wij zijn Your Avojoy

En wij houden van avocado’s! Maar avocado’s zijn een kwetsbaar product. Daarom willen we dat jij kunt genieten van de allerbeste avocado’s. Het is daarom niet voor niets dat al onze avocado’s met de hand worden geselecteerd, gecontroleerd en verpakt. Zo weten we zeker dat de beste avocado’s bij jou terecht komen (en dat proef je)!

Onze avocado’s

Wij beschikken over plantages wereldwijd en importeren onze avocado’s uit landen zoals Zuid-Afrika, Peru, Chili, Colombia en Spanje. Vanwege de optimale smaak en structuur, kiezen wij uitsluitend voor Hass avocado’s. Door de supermarkt als schakel uit de keten te verwijderen, hoeven onze avocado’s een minder lange reis af te leggen voordat ze bij jou terecht komen. Dit is niet alleen beter voor de kwaliteit, maar ook voor het milieu! Daarnaast streven wij naar het verminderen van watergebruik en investeren we in moderne technologie en irrigatiesystemen om waterverbruik te verminderen. Ook onze (avo)doos is 100% afbreekbaar!

Met liefde gemaakt

Avocado’s zitten niet alleen boordevol vitamines, minerale en gezonde vetzuren, maar is ook nog eens ontzettend veelzijdig. We vinden het belangrijk om jou mee te nemen in onze liefde voor avocado’s en je meer te vertellen over de oneindige mogelijkheden! Bekijk daarom een van onze filmpjes of laat je inspireren door tal van verrassende recepten. Door te streven naar de beste kwaliteit en kritisch te blijven op onze producten, zorgen wij dat alleen de allerbeste avocado’s bij jou terechtkomen. Want als #avolover wil je niets anders. Toch?!

Because we know what's good