BLOGS & RECEPTEN
Avocado toast met gebakken champignons
4 personen
10-15 minuten
Ingrediƫnten
snijplank en mes, koekenpan
Bereidingswijze
1. Laat de koekenpan warm worden op middel hoog vuur. Bak de champignons in de zonnebloemolie. Snijd de knoflookteen fijn, rits de tijm van de takjes af en voeg beide toe aan de champignons in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
2. Halveer de avocado's en ontpit. Haal met een lepel het vruchtvlees uit de schil en doe het vruchtvlees in een kom. Prak met een vork tot een gladde massa.
3. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. Verdeel vervolgens de geprakte avocado over de toasts.
4. Verdeel ook de gebakken champignons over de toasts. Garneer eventueel met extra tijm en serveer meteen.
10-15 minuten
Ingrediƫnten
- 250 g kastanje champignons, gesneden
- zonnebloemolie
- 1 knoflookteen
- 5 g verse tijm
- versgemalen peper en zout
- 4 sneetjes brood
- 2 Your Avojoy avocado's
snijplank en mes, koekenpan
Bereidingswijze
1. Laat de koekenpan warm worden op middel hoog vuur. Bak de champignons in de zonnebloemolie. Snijd de knoflookteen fijn, rits de tijm van de takjes af en voeg beide toe aan de champignons in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
2. Halveer de avocado's en ontpit. Haal met een lepel het vruchtvlees uit de schil en doe het vruchtvlees in een kom. Prak met een vork tot een gladde massa.
3. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. Verdeel vervolgens de geprakte avocado over de toasts.
4. Verdeel ook de gebakken champignons over de toasts. Garneer eventueel met extra tijm en serveer meteen.