BLOGS & RECEPTEN

Bruschetta met avocado en garnalen

4 personen
20 minuten

Ingrediƫnten
  • 1 stokbrood
  • 300 g garnalen
  • 1 el gerookte paprikapoeder
  • 2 knoflooktenen
  • 5 g verse dille
  • olie
  • 1 Your Avojoy avocado
  • sap van een halve citroen

Benodigdheden
snijplank en mes, koekenpan

Bereidingswijze
1. Haal de garnalen uit de koelkast en laat ze op kamer temperatuur komen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in sneetjes. Besprenkel de sneetjes met wat olie en 'grill' ze 5-10 minuten in de voorverwarmde oven.
2. Snijd de dille fijn en pers de knoflooktenen. Marineer de garnalen in de knoflook, de dille (bewaar ook wat voor de garnering), gerookte paprika poeder, peper en zout. Bak de garnalen in een scheut olie in de koekenpan op middelhoog vuur.
3.
Halveer de avocado, haal de pit eruit, schep het vruchtvlees in een bakje met een vork. Voeg het citroensap, peper en zout toe en prak fijn met de vork.
4. Besmeer de broodjes uit de oven met het avocado mengsel, leg hier de garnalen op en garneer met dille.

Because we know what's good