BLOGS & RECEPTEN

Caprese torentje met avocado
4 personen
10-15 minuten
Ingrediƫnten
snijplank en mes
Bereidingswijze
1. Halveer de tomaten en snijd de binnenkant er uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van een halve centimeter bij een halve centimeter. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Verdeel over 4 bordjes.
2. Halveer de avocado's en ontpit. Snijd met een mes plakjes in de schil. Haal de avocado plakjes er met een lepel uit. Verdeel een kwart avocado over elk bordje over de tomaten heen.
3. Meng de mayonaise en de pesto in een bakje met een lepel en verdeel over de avocado op alle bordjes. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze over de pestomayonaise.
4. Breng de rucola op smaak met olijfolie, peper en zout. Snijd de bosui in ringen. Top de torentjes af met rucola en bosui en garneer met de geroosterde pijnboompitten.
10-15 minuten
Ingrediƫnten
- 2 tomaten
- 1 Your Avojoy avocado
- 4 el mayonaise
- 2 el pesto
- 1 bol verse mozzarella
- 100 g rucola
- 1 bosui
- olijfolie
- versgemalen peper en zout
- 50 g geroosterde pijnboompitten
snijplank en mes
Bereidingswijze
1. Halveer de tomaten en snijd de binnenkant er uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van een halve centimeter bij een halve centimeter. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Verdeel over 4 bordjes.
2. Halveer de avocado's en ontpit. Snijd met een mes plakjes in de schil. Haal de avocado plakjes er met een lepel uit. Verdeel een kwart avocado over elk bordje over de tomaten heen.
3. Meng de mayonaise en de pesto in een bakje met een lepel en verdeel over de avocado op alle bordjes. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze over de pestomayonaise.
4. Breng de rucola op smaak met olijfolie, peper en zout. Snijd de bosui in ringen. Top de torentjes af met rucola en bosui en garneer met de geroosterde pijnboompitten.

