BLOGS & RECEPTEN

Curry shakshuka met avocado

2 personen
20 minuten

Ingrediƫnten
  • 1 puntpaprika
  • 1 knoflookteen
  • 1 el currypasta
  • 425 ml gezeefde tomaat
  • 50 ml kokosmelk
  • 3 eieren
  • versgemalen peper en zout
  • 3 takjes verse koriander
  • 1 Your Avojoy avocado
Benodigdheden
snijplank en mes, grote koekenpan met deksel

Bereidingswijze
1. Snijd de punt paprika in stukjes en pers de knoflookteen.
2. Verwarm dan een scheut olie in de koekenpan en bak hier de paprika in met de knoflook en de currypasta.

3. Voeg de gezeefde tomaat en de kokosmelk toe en bak 5 minuten op zacht vuur mee.
4. Maak met een lepel 3 kuiltjes in de saus. Breek hier de eieren in en laat de eieren 10 minuten garen in de saus. Plaats eventueel de deksel op de pan.
5. Breng de shakshuka op smaak met versgemalen peper en zout. Snijd de korinader grof, h
alveer de Your Avojoy avocado. Snijd blokjes in de schil en schep deze er uit met een lepel.
6. Garneer de shakshuka met koriander en avocado en serveer meteen.

Tip: Eet de shakshuka met (plat)brood of rijst.

Because we know what's good