BLOGS & RECEPTEN

No bake avocado cheesecake

4 personen
20 minuten + 4 uur in de koelkast om op te stijven

Ingrediƫnten

  • 150 g cashewnoten
  • 150 g dadels
  • snuf zout
  • 1 limoen, sap en rasp
  • 3 Your Avojoy avocado's
  • 100 g kokosolie
  • 100 g kokosyoghurt
  • 4 el ahornsiroop
  • kokossnippers, rood fruit en noten ter garnering
Benodigdheden
keukenmachine, taartvorm, bakpapier

Bereidingswijze
1. Doe de cashewnoten met de dadels en een snuf zout in de keukenmachine. Maal samen tot een korrelig mengsel. Bekleed de taartvorm met bakpapier en verdeel het cashewnotenmengsel over de bodem. Druk stevig aan en plaats in de koelkast.
2. Maak de keukenmachine schoon. Rasp de limoen en pers het sap uit. Snijd de avocado's open, haal de pit eruit en schep het vruchtvlees in de keukenmachine. Doe hierbij de kokosolie, kokosyoghurt, ahornsiroop en een snuf zout. Meng tot een glad mengsel.
3. Haal de bodem van het taartje uit de koelkast en schep het avocado mengsel hier bovenop. Maak glad met een spatel en plaats terug in de koelkast. Laat minimaal 4 uur opstijven.
4. Haal de taart voor het serveren uit de koelkast. Garneer met kokossnippers, noten en vers fruit.


Because we know what's good