BLOGS & RECEPTEN

Salade met Hollandse garnaaltjes en avocado

2 personen
10 minuten

Ingrediƫnten
  • 100 g botersla
  • 1 Your Avojoy avocado
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 5 g verse bieslook
Voor de cocktail dressing:
  • 2 el mayonaise
  • 1 el yoghurt
  • 1 el tomatenketchup
  • sap van een halve citroen
  • een paar druppels worcestersaus
  • versgemalen peper en zout
    Benodigdheden
    snijplank en mes

    Bereidingswijze
    1. Verdeel de botersla over een schaal.
    2. Halveer de avocado, haal de pit eruit en snijd blokjes in de schil met een mes. Haal de blokjes uit de schil met een lepel. Snijd de bieslook fijn.
    3. Verdeel de avocado blokjes en de Hollandse garnalen over de botersla.
    4. Meng voor de cocktail dressing alle ingrediƫnten voor de dressing door elkaar in een glas met een vork.
    5. Besprenkel de dressing over de salade en breng hem op smaak met de verse bieslook, versgemalen peper en zout.

    Because we know what's good