BLOGS & RECEPTEN

Slawraps met avocado en gebakken kip

4 personen
15 minuten

Ingrediƫnten
  • 300 g kipfilet
  • 2 el gerookte paprikapoeder
  • 1 el komijnzaadpoeder
  • versgemalen peper en zout
  • zonnebloemolie
  • 2 Your Avojoy avocado's
  • 1 winterpeen
  • 1 rode paprika
  • 1 krop ijsbergsla
  • 5 g verse koriander
Benodigdheden
snijplank en mes

Bereidingswijze
1. Leg de kipfilet in een schaaltje en marineer met de gerookte paprikapoeder, komijnzaadpoeder, peper, zout en zonnebloemolie. Bak in een koekenpan tot ze gaar zijn.
2.Halveer de avocado's, ontdoe van de pit en schep met een lepel het vruchtvlees op een plank. Snijd in plakjes. Snijd de paprika en wortel in dunne reepjes.

3. Haal van de krop ijsbergsla bladen, was deze en leg ze klaar om te vullen.
4. Snijd de kipfilet in reepjes. Leg de slabladen voor je en vul ze met alle ingrediƫnten.
5. Om ze op te vouwen vouw je eerst de buitenkanten naar binnen en rol je ze vervolgens op.

Because we know what's good