BLOGS & RECEPTEN

Taco's met krokante avocado

4 personen
25 minuten

Ingrediƫnten
  • 2 Your Avojoy avocado's
  • 50 g bloem
  • 150 g panko (Japans broodkruim)
  • 2 eieren
  • versgemalen peper en zout
  • 8 tortilla wraps
  • 3 el mayonaise
  • 2 el sriracha
  • toppings naar keuze
Benodigdheden
snijplank en mes, bakplaat met bakpapier, grillpan

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Halveer de avocado's en ontpit. Snijd het vruchtvlees in plakjes van 2 a 3 cm dik.
3. Doe de bloem in een bakje en meng met peper en zout. Doe de panko in een apart bakje en kluts de eieren los in een ander bakje.
4. Haal de plakjes avocado eerst door de bloem, dan door de ei en vervolgens door de panko. Leg de 'frietjes' op de bekleedde bakplaat.
5. Bak de avocado frietjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
6. Verwarm ondertussen de tortilla wraps in de grillpan. Meng de mayonaise met sriracha en maak de toppings klaar.
7. Serveer de tortilla wraps met de krokante avocado, sriracha mayonaise en toppings.

Because we know what's good