Lunch
Vegetarische Mexicaanse bowl
4 personen
15-20 minuten
Ingrediënten
- 300 g quinoa
- 2 Your Avojoy avocado's
- 1 mango
- 1 rode paprika
- 1 blikje kidneybonen
- 5 g verse koriander
- 2 limoenen
- Sriracha
Benodigdheden snijplank en mes Bereidingswijze
1. Kook de quinoa zoals op de verpakking vermeld staat met zout.
2. Halveer ondertussen de Your Avojoy avocado's. Snijd stukjes in de schil en schep deze er uit met een lepel. Doe hetzelfde met de mango.
3. Snijd reepjes van de paprika en giet de kidneybonen af. Meng de gekookte quinoa met de kidneybonen, verdeel in 4 kommen.
4. Verdeel de avocado, mango en paprika over de kommen.
5. Snijd de koriander grof en halveer de limoenen. Garneer de kommen met de koriander, limoen en sriracha.