Benodigdheden Keukenmachine of staafmixer met maatbeker, snijplank en mes, pan Bereidingswijze
Kook de pasta in ruim water met zout zoals op de verpakking vermeld staat.
Pak de keukenmachine. Halveer de avocado’s, ontdoe van de pit en de schil. Pel de knoflookteen. Doe de avocado met de knoflookteen, basilicum, bieslook, sap van de halve citroen, olijfolie en versgemalen peper en zout in de keukenmachine. Meng tot er een gladde saus ontstaat.
Halveer de cherry tomaatjes. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Houd wat tomaatjes en zalmreepjes apart voor de garnering. Snijd de extra bieslook in ringen.
Giet de pasta af en meng in de pan met de avocadosaus, de cherry tomaatjes en gerookte zalm reepjes. Serveer meteen en garneer met de extra tomaatjes, zalmreepjes en bieslook.
Tip: Laat de gerookte zalm weg als je een keer vegan wilt eten!