BLOGS & RECEPTEN

blog

Verrassende combinaties met avocado

Avocado's zijn ontzettend veelzijdig. Als je ermee gaat koken kan je heel veel verschillende dingen maken. Er zijn dan ook genoeg recepten beschikbaar. Lees snel de hele blog!

Avocado's zijn ontzettend veelzijdig. Als je ermee gaat koken kan je heel veel verschillende dingen maken. Er zijn dan ook genoeg recepten beschikbaar.

Je kent waarschijnlijk al een paar lekkere combinaties die met avocado te eten zijn. De meest bekende is de guacamole die in geen enkel Mexicaans gerecht te missen is natuurlijk. Hiervoor dienen de avocado's wel echt eetrijp te zijn, en dat is nou net wat onze Your Avojoy Enjoy Now avocado's ook zijn.

Een paar andere bekende combinaties zijn:

- Avocado met brood

- Avocado met ei

- Avocado met zalm

- Avocado poké bowl

Maar wist je dat er nog veel meer goede combinaties te verzinnen zijn om met avocado te eten?

Zoete avocado recepten
Met het vruchtvlees van de avocado kan je onwijs romige veganistische chocolademousse maken. Daarnaast is het een perfecte basis voor een plantaardige cheesecake. Als je de boter aanvult of vervangt met avocado kan je verschillende bakrecepten iets gezonder maken. Denk bijvoorbeeld aan deze avocadocake. Een Hollands cake recept maar dan met de toevoeging van avocado.

Avocadosoep
Van vrijwel elke groenten kan je soep maken. Met een vrucht gaat dat al iets lastiger maar met avocado kan je heerlijke soep maken. Klik hier voor het recept.

Pasta met avocado
Je zou het misschien niet verwachten maar als je avocado gebruikt voor jouw pastasaus krijg je een heerlijke romige avocado-pastasaus. Klik hier en hier voor twee fantastische recepten.

Because we know what's good